fbpx

HQ - Apeldoorn

Hier werken wij aan jullie zichtbaarheid!

Over Get Seen

Het kloppende hart van ons bedrijf. Dit is waar we trots op zijn, ons team! Ze gaan voor goud, zijn resultaatgericht en willen niets liever dan jouw bedrijf helpen versnellen.

 

 

Wij willen al jouw verwachtingen overtreffen maar blijven nuchter en we houden het simpel. Bij Get Seen zijn we allemaal verschillend en uniek maar werken wij allemaal met hetzelfde doel. Jouw bedrijf helpen versnellen! 

Julian Bakker

“Na mijn studie tot applicatieontwikkelaar en de nodige ervaring ben ik begonnen met Get Seen, waar ik elke dag de mooiste bedrijven nog mooier wil maken.”

Julian Bakker

Founder - DGA

Pepijn ter Harmsel

“Tijdens mijn studie Commerciële Economie op TIO kwam ik in contact met Julian. Ik ben begonnen als accountmanager en inmiddels verantwoordelijk voor het salesteam binnen Get Seen”

Pepijn ter Harmsel

Salesmanager

Fleur

“Na mijn bachelor  eventmanagement én de Master Business Administration op TIO ben ik nu verantwoordelijk voor het vertalen van marketingplannen naar werkbare acties.”

Fleur

Marketingmanager

Elize

“Naast mijn studie hou ik mij dagelijks bezig met de online kanalen van Get Seen! Ik zet de strategie uit en werk deze uit in waanzinnige campagnes.”

Elize

Inbound Marketeer

Yamilia

“Voor de opleiding Marketing communicatie loop ik stage bij Get Seen. Als Marketeer ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de socials van onze klanten en alles wat daar bij hoort!”

Yamilia

Stagiair Marketing

Nina

“Achter de schermen ben ik als Grafisch Vormgever verantwoordelijk voor de huisstijl en grafische vormgeving van onze partners.”

Nina

Grafisch Vormgever

Hein

“Voor mijn studie Commerciële Marketing loop ik stage bij Get Seen. Als Marketeer ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de socials van onze klanten.”

Hein

Stagiair Marketing

Marijn

“Sinds eind 2021 ben ik werkzaam als Online Marketeer bij Get Seen. Destijds was ik de eerste, en inmiddels werk ik samen met mijn leuke collega’s aan de zichtbaarheid van iedere partner!” 

Marijn

Marketeer

Sophie

“Als Online Marketeer zorg ik voor de groei van onze partners op hun social media kanalen.”

Sophie

Marketeer

Jullie bedrijf, onze versnelling!

- Team Get Seen

Ook beter gezien worden?

Bel ons

Bel ons

Hoofdkantoor

Boogschutterstraat 1

7324AE, Apeldoorn

Etage 7

Verified by MonsterInsights