HQ - Apeldoorn

Hier werken wij aan jullie zichtbaarheid!

Over Get Seen

Het kloppende hart van ons bedrijf. Dit is waar we trots op zijn, ons team! Ze gaan voor goud, zijn resultaatgericht en willen niets liever dan jouw bedrijf helpen versnellen.

 

 

Wij willen al jouw verwachtingen overtreffen maar blijven nuchter en we houden het simpel. Bij Get Seen zijn we allemaal verschillend en uniek maar werken wij allemaal met hetzelfde doel. Jouw bedrijf helpen versnellen! 

Julian Bakker

“Na mijn studie tot applicatieontwikkelaar en de nodige ervaring ben ik begonnen met Get Seen, waar ik elke dag de mooiste bedrijven nog mooier wil maken.”

Julian Bakker

Founder - DGA

Pepijn ter Harmsel

“Tijdens mijn studie Commerciële Economie op TIO kwam ik in contact met Julian. Ik ben begonnen als accountmanager en inmiddels verantwoordelijk voor het salesteam binnen Get Seen”

Pepijn ter Harmsel

Salesmanager

Fleur van Oosterum

“Na mijn bachelor  eventmanagement én de Master Business Administration op TIO ben ik nu verantwoordelijk voor het vertalen van marketingplannen naar werkbare acties.”

Fleur van Oosterum

Marketingmanager

Elize van der Mheen

“Naast mijn studie hou ik mij dagelijks bezig met de online kanalen van Get Seen! Ik zet de strategie uit en werk deze uit in waanzinnige campagnes.”

Elize van der Mheen

Inbound Marketeer

Emma Roelofsen

“Hi! Ik ben accountmanager bij Get Seen. Dagelijks adviseer ik onze huidige en nieuwe klanten over hun strategie en online zichtbaarheid.”

Emma Roelofsen

Accountmanager

Nina von Baumhauer

“Achter de schermen ben ik als Grafisch Vormgever verantwoordelijk voor de huisstijl en grafische vormgeving van onze partners.”

Nina von Baumhauer

Grafisch Vormgever

Hein Sellies

“Voor mijn studie Commerciële Marketing loop ik stage bij Get Seen. Als Marketeer ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de socials van onze klanten.”

Hein Sellies

Stagiair Marketing

Marijn ter Harmsel

“Sinds eind 2021 ben ik werkzaam als Online Marketeer bij Get Seen. Destijds was ik de eerste, en inmiddels werk ik samen met mijn leuke collega’s aan de zichtbaarheid van iedere partner!” 

Marijn ter Harmsel

Marketeer

Sophie Brugman

“Als Online Marketeer zorg ik voor de groei van onze partners op hun social media kanalen.”

Sophie Brugman

Marketeer

Jullie bedrijf, onze versnelling!

- Team Get Seen

Ook beter gezien worden?

Bel ons

Bel ons

Hoofdkantoor

Boogschutterstraat 1

7324AE, Apeldoorn

Etage 7